Look for the video source url in the webpage source code and copy it:
user posted image
To view the source code, r-click on the webpage that plays the video and select "view source." If unable to do so, just close the window and in the main Internet Explorer (IE) window, click the History icon or press Ctrl+H. Look for the same webpage on the left pane. On the menu, click View > View source.

Paste the video source url in Windows Media Player. (File > Open URL... )
Let the video play now. When the correct title appears on the playlist pane, r-click on it and select "Properties."
Select the source url and copy it:
Paste this url in Flashget to download the video clip.

2 comments
  1. Zikeynova 4 Juli 2009 07.58  

    maap nich bro..
    cara yg seperti lu bilang di postingan ini kurang praktis en gak simpel,,
    karna gak semua orang paham source code (HTML),,
    mungkin cara gue ini lebih membantu,,
    pakai saja software Orbit Downloader untuk tau URL video ataupun untuk download video,,

    Salam,
    *** Zikeynova ***
    http://id-blogger.zikeynova.com/wp/

  2. Avans 4 Juli 2009 20.27  

    sorry brur ini tut untuk nyari mp3 di multiply, biasanya mereka nyembunyikan source mp3 yg aslinya tapi, and yg dilihatin cuma sortcut nya aja geto brur..emang flasget ato orbit downloader cocok. tapi kalo sudah tahu link downloadnya, nah ini kita ga tahu link downloadnya, geto n ane juga blom update ini tut sebenarnya IDM juga bisa dipakai dia otomatis ngedownload file music ato yg lainnya